Apakah Binomo dan bagaimana ia berfungsi?

Apakah Binomo?

Binomo ialah platform dagangan dalam talian yang membolehkan anda membeli dan menjual mata wang tanpa sebarang kerumitan. Motif utama platform ini adalah untuk menjadikan proses perdagangan murah dan mudah. Tidak seperti, pada zaman dahulu apabila proses perdagangan adalah sangat sukar. anda mempunyai broker cari dan caj komisen broker adalah sangat tinggi. tetapi kini anda boleh menukar Binomo dengan mudah tanpa sebarang caj pembrokeran atau kerumitan.

Syarikat ini wujud pada tahun 2014 dan dalam tempoh enam tahun ini, syarikat ini telah mencipta nama besar dalam bidang perdagangan. Ia adalah ahli kategori ‘A’ Suruhanjaya Kewangan Antarabangsa yang menjadikan platform dagangan ini sangat dipercayai dan selamat. Sekarang, anda mesti tertanya-tanya apa yang dilakukan oleh komisen kewangan. Lihat, Suruhanjaya Kewangan ialah organisasi kawal selia kendiri bebas dan badan penyelesaian pertikaian luaran. Mereka memastikan bahawa peniaga dan broker berdagang dalam persekitaran yang selamat dan menyelesaikan pertikaian mereka dengan cepat, cekap dan tidak berat sebelah.

Bagaimanakah Binomo berfungsi?

What is Binomo

Syarikat ini dimiliki dan diuruskan oleh Dolphin Corp. Syarikat Binomo sangat mudah digunakan dan mesra pemula. Dalam platform dagangan ini, anda perlu terlebih dahulu menganalisis keselamatan sama ada keselamatan bergerak ke atas atau ke bawah. Jika mengikut analisis anda, keselamatan sedang meningkat, anda perlu meletakkan dagangan naik begitu juga meletakkan dagangan turun jika keselamatan bergerak turun dengan masa yang tetap. Selepas masa tamat, broker akan menyemak perdagangan anda. Jika dagangan anda betul, anda akan memperoleh jumlah yang dilaburkan ditambah dengan kadar pulangan sebagai keuntungan anda.

Ringkasan

Binomo ialah platform dagangan digital dalam talian yang membolehkan anda membeli dan menjual mata wang, dan komoditi & lebih banyak lagi secara digital melalui platform mereka.

Matlamat mereka adalah untuk menjadikan perdagangan mudah dan murah untuk peniaga menghilangkan semua kerumitan tradisional. Binomo ialah broker kategori ‘A’ dengan keahlian suruhanjaya kewangan Antarabangsa. Jadi, Anda boleh berehat sahaja kerana platform ini sangat selamat dan boleh dipercayai.

Saya harap anda menemui artikel ini. membantu. Jika anda mempunyai sebarang keraguan sila komen di bawah.

 

 

 

Leave a Reply

Hurry Up!! Join Binomo Today & Get 100% Bonus on Deposit

X